torstai 18. joulukuuta 2008

SB Dressage myy: kouluhevosia

Olen saanut viikonloppuna sähköpostia saksalaiselta myyntitallilta Möllermannilta, että heillä olisi joulukuun lopussa kaupan erittäin tasokkaita kouluhevosia. Vapaamuotoiset tarjoukset sähköpostitse osoitteeseen sophieber@luukku.com. Sukutiedot annetaan myynnin yhteydessä.

Piccel Paco ainoa vielä myymättä oleva hevonen!

Myynti-ilmoitukset ovat suomennettu sähköpostista suoraan:

V. 2002 (virt. 6/6/2008) syntynyt moderni ori Capriccio. Koulutustaso erittäin vahva Va A, kapasiteettia reilusti pidemmälle jopa GP-luokkiin asti. Säkäkorkeus 168cm. Kilpailtu kv Itävallassa, Saksassa ja Italiassa. Erittäin toimiva ja herkkä hevonen, hyvä opetushevonen myös juniorille. Trakehner.

Elegantti ja kaunis 15-v (virt. 8/10/2007) opetusmestari tai siitostamma Leopoldina. Asiallinen ja mieluisa käsitellä, hyväsukuinen ja varsonut tänä vuonna komean orivarsan. Kilpailtu Saksassa Va B-tasolla ja hypätty 110cm luokissa. Säkäkorkeus 165cm. Holsteiner.


Laadukas koulut. Ratina, säkä 164cm. Ollut koulutuksessa maailmankuululla GP-ratsastajalla Ola Magnussonilla ja myyty Saksaan kovalla hinnalla kilpahevoseksi. Kilpailutettu Int-tasolla, kuitenkin valmis GP-hevonen. Tässä todella laadukas kilpakumppani vaativiin luokkiin ja mahdollisesti siitokseen. 10-v (virt. 19/2/2008) SWB.

Nuori 8-vuotias (15/5/2008) hollantilainen ori Piccel Paco myynnissä tulevaisuuden kouluratsuksi. Todella hyvä työmoraali, mieletön tasapaino - osaa piaffet ja passaget mennen tullen. Kilpailtu Saksassa vaativaa B:tä, kapasiteettia pidemmälle. Herkkä käsitellä.


Kuvat eivät sisälly mukaan kauppoihin!

2 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Odessa, paitsi että ei se nimen merkitseminen ole pakollista ellei kuvien ottaja ole sitä erikseen halunnut.

Sophie Bernacca kirjoitti...

Tekijänoikeusmerkintöjä ei ole pyydetty näkyville, enkä ole viime aikoina blogiin tekijänoikeusmerkintöjä edes laittanut ylös, lukuun ottamatta myytäviä hevosia joiden kuvat uusi omistaja voi ottaa mukaan.

Näiden hevosten kuvat eivät ole siis mukaan otettavia, mutta kaikkien kuvat ovat saatu HW Farmilta käyttöön. Jos esimerkiksi uudet omistajat haluavat säilyttää ulkomuodon tällaisena, voi sieltä kysyä lupia kuvien käyttöön.