perjantai 27. helmikuuta 2009

Kevättä odotellen!

Tuleva kevät alkaa hiljalleen näyttää kasvojaan - päivät ovat pidentyneet ja aurinko paistaa kirkkaalta taivalta yhä useammin ja useammin. Linnut visertävät kauniisti, ja jokainen työpäivä tuntuu aina vain paremmalta. Varsat ovat alkaneet hiljalleen luopua talviturkeistaan, projektina onkin ollut lähes päivittäin kerätä muovipussillisen verran hevoskarvoja hoitotoimenpiteiden aikana.

Arki sujuu täällä Tanskassa siis oikein hyvin, hevoset voivat hyvin ja Ottokin on palaillut Ruotsista valmennuksesta. Se alkaa hiljalleen näyttää jo kunnon orihevoselta, vaikka nuori se yhä onkin. Lihasta on alkanut kerääntyä, ja joka kevät se saa ihan uutta elinvoimaa tammoista.

Olen saanut myös uutta lisätietoa tulevista myyntihevosista. Markkinat aukeavat maaliskuun kolmannella viikolla, eli kannattaa pitää kuun puolivälissä blogia silmällä. Tulossa on iso lasti, lähes kaksikymmentä hevosta ja mukaan mahtuu pääosin kouluratsuja, mutta myös harrastekäyttöön myytäviä ja laadukkaita estehevosia on tulossa kaupan. Hintataso on todella laaja, 8 000-50 000e!

Ei kommentteja: