keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Talviaikaan siirtyminen

Olen ollut suorastaan malttamaton mitä tulee talven ja joulun odotukseen. Totuus ei tietenkään vastaa mielikuvia: vettä tulee taivaan täydeltä, tuuli vie viimeisetkin lehdet ja kylmä veriviima tuntuu luissa asti. Onhan niitä kauniitakin päiviä mahtunut joukkoon, erityisesti alkusyksyn saimme nauttia vihreydestä pitkään, puhumattakaan tulenpunaisista vaahterista ja keltaisista lehdistä.

Muuten tallilla käyskentely on alkanut sujua jo hyvin rutiininomaisesti, siitostammat ovat kasvattaneet mahojaan suunnattomiin kokoihin ja hevosten treeni tuntuu ja näkyy myös omassa kunnossani. Tallitytöt ovat olleet suureksi avuksi (vaikkei viestejä täällä blogissa olekaan erityisemmin näkynyt!) hevosten ratsuttamisessa.

Marraskuu lähenee kovaa vauhtia, ja toimintaa on tiedossa senkin edestä! Alkukuusta jätän tallin tallityttöjen hoiviin ja matkaan itse viikonlopuksi Venäjälle Néttsiin kouluratsastusvalmennukseen. Siitostammat varsovat kuun puolessa välissä ja niin ollen pihattokin alkaa kasvamaan kunnollisiin mittoihinsa. Tällä hetkellä asukkeja on muutamia, mutta osa on ilmeisesti lähdössä "vuoden vaihteessa" muualle.

Ei kommentteja: