lauantai 4. lokakuuta 2008

Vaikka mitä uutta ja jännää!

Paljon on ehtinyt tapahtua sitten viime kirjoituksen, vaikka ei tuostakaan ole kulunut vasta kuin muutamia päiviä! Kaikki on kehittynyt niin huimaa vauhtia, aika kuluu jopa yllättävän nopeasti.

Ensinnäkin, olemme saaneet toisen yhteistyötallin kouluratsastukseen painottuneesta venäläisestä Néttsistä. Tallilla on pitkä ja menestynyt historia, kasvattajana sen merkitys venäläisjalostukseen (erityisesti budjonnyi) on ollut todella suuri. Olemme sopineet alustavasti, että he voivat tuoda 1-3-vuotiaat hevosensa pihattoihimme kasvamaan ja vastaavasti meidän nuoret ratsumme saavat peruskoulutuksensa siltä. Tulevaisuus on näillä näkymin tuomassa mukanaan myös laadukkaita valmennuksia ja kilpailuja.

Kilpailuista puheen ollen, Nétts järjestää myös suuren kouluratsastusviikon, jonne olen ilmoittanut mukaan Hindun ja Nasun. Tapahtumasta tulee todella suuri ja kansainvälinen, joten hevosia kilpailuun on tulossa todella monta. En malta odottaa!

Olen myös saanut sovituksi Helgalle astutuksen. Kymmenes päivä lokakuuta tamma matkaa komean oldenburgilaisoriin Fossil Diggerin luokse Roganahiin. Ori on kilpaillut erittäin tuloksekkaasti Virtuaaliratsastajainliiton kouluratsastusjaoksen alaisuudessa vaativissa luokissa (ei merkitty toistaiseksi sivuille, mutta lunttasin vähän oriin rekisteritiedoista). Jos kaikki menee hyvin, varsa tulee jäämään omaan talliimme koko sen loppuelämänsä ajaksi.

Ai niin, varsapihatot ovat tosiaan vihdoin täällä. Muille paitsi yhteistyökumppaneille varsan tuominen pihattoon/kesälaitumelle maksaa muutaman virtuaalieuron, mutta hinta sisältää täysihoidon lisäksi madotukset ja rokotukset. Kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä! Lisää pihatoista pääsee lukemaan tallin omilta sivuilta Siitostammat ja nuoret hevoset-osiosta.

Ei kommentteja: