keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Myynnissä kaksi holsteineroriita

Lokakuussa ystäväni Lea Gridoff oli meillä SB Dressur Staldissa kyläilemässä, ja sovimme että tämän kuun puolella häneltä tulisi muutama hyvin valmisteltu nuori hevonen meille myyntiin. Paperityöt selvitettyämme, kaksi nuorta holsteineria saapui talliimme viikonloppuna.
Hevoset ovat aktiivisessa myynnissä, tarjoukset voidaan lähettää minulle sähköpostitse osoitteeseen sophieber@luukku.com.

Hevoset myydään ensisijaisesti jalostuspainotteisiin koteihin, mutta otan kaikenlaiset tarjoukset vastaan mielelläni. Virallisesti omistajanvaihdos tapahtuu, kun hevonen on rekisteröity VRL:n rekisteriin ja tämä rekisteröinti on varmistettu minulle sähköpostitse.

Kuvat saa ottaa mukaan! Copyright: Hippola / Emilia Fager

Manhattan II myyty
prt - 169cm - 17/7/2008

i. Matador (holst, 171cm), ii. Romador (old, 167cm), ie. Paschal (holst)
e. Gisette (holst), ei. Timothy (holst, 165cm), ee. May Mistress

Oriilla on erittäin hyvä muoto ja työmoraali, erityisesti laukka on saanut kiitosta ratsuttajilta. Todella kiltti ja huomionkipeä, ratsastaessa karismaattinen ja virkeä.

Gold Finger myyty
m - 172cm - 5/5/2008

i. Gold Fever (holst, 167cm), ii. Goldmeister (holst, 164cm), ie. Ella
e. Felicity (hann, 162cm), ei. Pickock II (kwpn, 168cm), ee. Fishs Fuanna (hann)

Todella hyvärakenteinen ori, luonnetta löytyy ja myydäänkin vain kotiin jossa kokemusta ja mielenkiintoa herkempiin hevosiin. Oikein kanavoituna energia tulee esiin loistoliikkeinä.

Kuljetusmahdollisuus joulukuun ensimmäisellä viikolla Suomeen, muihin maihin sopimuksen mukaan.

Ei kommentteja: