sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Tulossa: kouluratsastusluento ja myytävä varsa

Toivotan hyvin mielelläni vielä Venlan tervetulleeksi mukaan talliporukkaan, toivon mukaan yhteistyömme on pitkäkestoinen ja hyvä! Tällä hetkellä muuten tallissa on sen verran tilaa, että jos haluat niin voit tuoda hevosesi Tanskaan asumaan.

Pohdittuani vielä nuorten hevosten määräämme tallissa, tulin siihen tulokseen että kasvattimme Haute Boel (kuvassa oikealla) on myynnissä jos kiinnostuneita ostajia sattuisi löytymään. Tammahan on rodultaan tanskalainen puoliverinen, emälinjaltaan tamma on lyhyt joka mahdollistaa hyvin oman linjauksen kehittämisen. Haluaisin säilyttää tammaan varsaoptiomahdollisuuden, eli tamman ollessa esimerkiksi 4-vuotias, se palaa meille Tanskaan vuodeksi varsomaan. Vieroituksen  jälkeen tamma palaa normaalisti omistajalleen.

Minut on pyydetty myös vierailevaksi valmentajaksi Stal Magnukseen, ja sain mielenkiintoisen idean pitää luontomuotoisen tunnin kiinnostuneille koskien istunnan ja apujen tärkeyttä hevosen ratsutuksessa. Luennosta on tulossa lisätietoa myöhemmin lisää, pitäkää blogia silmällä!

2 kommenttia:

vauhtihirmu. kirjoitti...

Olisin kovasti kiinnostunut tuomaan hevoseni tänne jossain vaiheessa, mutta olisiko mahdollista palata asiaan ensi vuoden alussa kun hommat saan kunnolla järjestykseen? :)

Sophie Bernacca kirjoitti...

Totta kai, pidän kuitenkin ainakin yhden karsinan vapaana tammikuulle saakka.

S