maanantai 29. syyskuuta 2008

Kantatamma löydetty!

Hyviä uutisia, olen nimittäin vihdoinkin löytänyt SB Dressur Staldiin kantatamman! Kyseessä on Russrommin musta suomalainen puoliveritamma Fiorenze M. Olemme sopineet omistajan kanssa, että tamma asustaa meillä yhden varsaoption ajan.

En voi kuin hyräillä onnesta saadessani tämän hevosen aloittamaan jalostustoimintamme tallissamme, tämä 14v tamma on nimittäin sijoittunut useita kertoja GP-koulussa ja vaativilla radoilla. Tamman mekaniikka ja rytmi on erittäin hyvä, sen takapää on aktiivinen eikä se harota askeleitaan mihinkään suuntaan.

Fiorenzen isänisänä on virtuaalimaailmassa erittäin arvostettu trakehnerori Gothard, joka on omien kykyjensä lisäksi osoittautunut erittäin lahjakkaaksi kouluratsuperiyttäjänä. Ori itse on kantakirjattu toiselle palkinnolle, mutta aikoinaan se on ollut kapasiteetiltaan erittäin lahjakas. Emä B'Fiona on vaativalle tasolle asti koulutettu ja kilpailutettu VIR MVA Ch -tamma, se on myös palkittu toisella palkinnolla sekä kouluratsastusjaoksen laatuarvostelussa että yleislaatuarvostelussa. B'Fionalla on myös useita palkittuja jälkeläisiä, jotka ovat pärjänneet erinomaisesti kilparadoilla.

Kuulostaa ehkä liiankin hyvältä, mutta voin sanoa tamman olevan fantastinen. Luonne, liike ja rakenne on kohdallaan. Tammalla on myös muutamia erittäin potentiaalisia ja lahjakkaita jälkeläisiä ennestään.

Nyt vain oria etsimään!

Ei kommentteja: