perjantai 19. syyskuuta 2008

Se on kotona!

Pitkän laiva- ja automatkan jälkeen onnellinen, mutta selkeästi väsynyt ja vähän jännittynyt nuori hevosenalku asteli trailerista uuteen kotiinsa yhdentoista maissa aamupäivällä. Oton silmistä näki, että se ei olisi enää pitkään jaksanut seistä hevosautossa vaan jalkojen verryttely tuntui selvästi hyvältä. Ori hirnahti muutamaan otteeseen tervehdykseksi Hindulle (joka taas sekosi tarhassaan ihan totaalisesti uuteen tallikaveriinsa), muttei jaksanut enää sen kummemmin tepastella ja esitellä itseään tallin uutena oriina.

Puolen tunnin kävelylenkin jälkeen Otto pääsi tutustumaan uuteen kotiinsa tarkemmin, tosin saadessaan heinää eteensä sen mielenkiinto lopahti välittömästi kaikkea "uutta ja mielenkiintoista" kohtaan. Ruokahalu oli kohdallaan, se kulki puhtaasti vaikkakin vähän jäykästi (vertyi kävellessä) ja oli täysin terveen nuoren oriin oloinen. Illalla olisi tarkoitus vielä käydä sen kanssa pienellä lenkillä, mutta ainakin huomiseen asti se saa olla rauhassa karsinassaan.

Hindu rauhoittui myös pian huomattuaan ettei mitään sen kummallisempaa sitten tapahtunutkaan. Kävimme "nurmikentällä" harjoittelemassa siirtymisiä ja väistöjä, ruuna oli kaikin puolin hyvä ja notkea.

Tällaista välitiedotusta tänään, nyt pitää mennä jatkamaan ruuan laittoa, ettei perunat pala pohjaan!

Ihana Otto. :)

Ei kommentteja: