tiistai 23. syyskuuta 2008

Uutta kotia etsimässä

Koska en ole löytänyt sopivia tallipaikkoja hevosille, olen alkanut hiljalleen menettää hieman toivoani ajatuksesta että oikeasti saisin ne mahdolliseen täysihoitotalliin. Olen siis hiljalleen katsellut myytäviä ratsastustiloja kotimaassamme ja ulkomailla. Tähän mennessä Suomessa olisi yksii suurempi, viidentoista hevosen entinen ratsastuskoulu myynnissä ja Tanskassa taas muutamia 5-10 hevosen tallipaikkoja. Myös Ruotsissa on ollut muutamia mielenkiintoisia hevostiloja kaupan. Ensisijaisesti etsin kuitenkin hieman pienempiä tiloja, koska oma hevosmäärämme ei tällä hetkellä ole kasvamassa ollenkaan.

Kotona on tällä hetkellä kaikki hyvin, tosiaan neljän hevosen siirtotallimme koki pientä muokkausta ennen Nasun tanssahdellessa (kyllä vain, ei montaa kertaa nähty kolmen jalan olevan massa samaan aikaan) uuteen kotiinsa. Kaksi vapaata karsinaa ovat koko kesän olleet käytössä rehu- ja varustevarastoina, mutta nyt toinen jouduttiin tyhjentämään Nasua varten. Alkaa tila käydä kyllä kieltämättä vähän ahtaaksi, joten uusi tallipaikka pitäisi löytää mahdollisimman pian.

Hindu ja Otto ovat nykyään ihan best buddies, paita ja peppu. Ensimmäisenä tarhapäivänä ei Hindu malttanut ollenkaan pysyä omassa tarhassaan, vaan käytännössä juoksi langoista läpi jotta pääsi tervehtimään Ottoa paremmin aidan toiselle puolelle. Siellä ne nytkin toistensa kanssa kihnuttavat, pitäisi lähteä tästä Oton kanssa vähän kävelemään. Iltapäivällä menemme Hindun kanssa vähän katsastamaan maastoesteitä vaihtelun vuoksi.

Palaillaan!

Ei kommentteja: